Nyhedsbrev maj 2016


Nyt i Vi Elsker Stilhed


Kære medlem

Foreningen har i en længere periode været lidt i dvale. Ved sidste generalforsamling d. 29 august 2015 blev der valgt ny bestyrelse, hvor Line Hougaard Brodersen tiltrådte som ny formand.

 

Lidt om Line: 

“Jeg er i øjeblikket specialeskrivende i faget Kognitiv semiotik på Århus Universitet. Det er et tværfagligt studie, hvor man beskæftiger sig med menneskets måde at opfatte og skabe mening i den verden vi lever i. Stilhed er for mig en vigtig del af et sundt liv. Jeg er af den overbevisning at for meget støj stresser kroppen og dermed også sindet. Det er særligt, når støjen ikke er et valg, som man selv har truffet og er indstillet på, at det kan opleves frustrerende. I dette ligger for mig også kernen i foreningens formål. Nemlig at der skabes de nødvendige muligheder for stilhed og fordybelse i vores samfund. Både i den offentlige og private sfære. Samtidig synes jeg, det er enormt vigtigt at skabe opmærksomhed om de lydmiljøer som vi allesammen omgives af. F.eks. oplever jeg ofte til koncerter, at lyden er alt for høj, og at dette rent faktisk går ud over lydkvaliteten. Det er en skam, når en simpel justering af volumen ville kunne forbedre oplevelsen markant”. 

 

Resten af bestyrelsen udgøres af:

Næstformand – Ilse Sand
Psykoterapeut og stifter af foreningen.

Bestyrelsesmedlem – Bent Jensen
Arbejder til dagligt som musikterapeut.

 

Siden sidste generalforsamling har bestyrelsen arbejdet på at skabe den opmærksomhed om foreningen, som vi synes den fortjener. Der er flere og flere mennesker derude, som mener at stilhed har en værdi i sig selv og er noget man bør værne om. Dette kommer særligt til udtryk i vores stigende medlemstal. Vi kan med glæde sige, at vi nu har 1200 medlemmer, og det er vi selvfølgelig rigtig stolte over!

Indkaldelse til ny generalforsamling

Vi afholder en ny generalforsamling d. 11 juni kl.13.30 på Folkestedet i Århus, og her håber vi på, at der er flere, der har lyst til at være med i foreningens arbejde. Ønsker man at lægge et stykke arbejde i bestyrelsesarbejdet, får man muligheden for at søsætte spændende nye projekter og bestemme foreningens fremtidige kurs.

Er man studerende, er det frivillige arbejde hos os en god mulighed for at få noget relevant erfaring på CV’et. Måske er du politisk orienteret, kan godt lide at arbejde med hjemmesider, ønsker at arrangere kulturelle events eller noget helt fjerde?

Har du ikke selv tiden eller lysten, men kender måske nogle, der kunne være interesserede, må nyhedsbrevet også meget gerne deles.

Fremme i skoene på nettet  

 

Vi Elsker Stilhed har fået en fin ny hjemmeside og en opdateret facebook side. De to vil for fremtiden fungere i forlængelse af hinanden og for dem, der ikke er på facebook, så bliver der også lagt nyheder op på hjemmesiden under fanen “aktuelt”. Inde på vores facebook side er det muligt at komme med kommentarer til aktuelle emner i forbindelse med stilhed – det er i meget velkomne til at benytte jer af. En anden mulighed for dette er via vores eget forum på hjemmesiden. Her kan man f.eks. finde sammen med andre, der ønsker at forbedre støjmiljøet inden for et specifikt område og aftale en konkret handleplan. Som medlem må man frit referere til foreningen i læserbreve o.l., men man forpligter ikke derved foreningen. Kontakt os gerne, hvis i er nogle stykker, der synes at en bestemt sag fortjener særlig opmærksomhed.

Nederst i denne mail finder du et ikon til både facebook og hjemmesiden, som du kan klikke på.

Forårsbilleder 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foråret er endelig over os! Hos Vi Elsker Stilhed synes vi, det kunne være sjovt, at se nogle bud på nogle rigtige forårsbilleder. Vi har for nylig lavet et opslag på vores Facebook side, hvor du kan dele et billede med os i kommentarfeltet. Kig forbi og har du selv et billede liggende, så læg det endelig op.

Vi glæder os til at se jeres billeder og håber at se en masse engagerede medlemmer på generalforsamlingen! God weekend.

 

På bestyrelsens vegne,

Line Hougaard Brodersen
Formand for Vi Elsker Stilhed

 

Sponsorer

Vi retter en stor tak til vores sponsorer, som gør det muligt at medlemskab af foreningen er gratis. Klik på billederne for at se meget mere om dem! 

 

 

 

 

2 Comments

  1. Formand

   Hej Karen,

   Indmelding foregår manuelt, så hvis du går ind under fanen “Medlemskab” og så “Meld ind”,
   så er der en formular der du skal udfylde. Du vil så modtage et bekræftelseslink i din email indbakke,
   som du skal klikke på og så er du meldt ind 🙂

   Bedste hilsner,
   Line.

Comments are closed.