Indkaldelse til generalforsamling

 

Indkaldelse til Generalforsamling  i  “Vi Elsker Stilhed”

Lørdag d. 29. august  2015 kl. 13  i Århus    

Det foregår i FO-Huset i Vester Allé 8, opgang A, rum 2.03 (se kort) lige overfor ARoS Kunstmuseum. Der er handicaplift i bygningen. Det er i bekvem gåafstand fra Hovedbanegården (5-7 min) og Rutebilstationen (7-10 min). Der er betalingsparkering i gaderne omkring og i P-kælder lige overfor ved Musikhuset og museet.

Vi byder på en sandwich, kage og kaffe/te/vand fra kl. 12.30.

 

1.    Valg af dirigent og referent

2.    Godkendelse af dagsorden

3.    Formandens beretning

4.    Hvor skal vi hen? – diskussion om foreningens fremtid og fokus

5.    Hvordan skal vores organisering være? Bestyrelsesarbejdet, lokalgrupper, temagrupper?

6.    Økonomi. Sponsorer, kontingent? Skal medlemskab fortsat være gratis?

7.    Behandling af indkomne forslag

8.    Valg af bestyrelsesmedlemmer

9.    Valg af suppleanter til bestyrelsen

10. Valg af 1 revisor

11. Eventuelt

 

Med venlig Hilsen

Bent Jensen, formand

3 Comments

 1. Ib Centio Jönsson

  Jeg elsker stilhed. Når der ikke forekommer kommentarer, så er det ok for mig. Jeg nyder et stille stykke musik, en dejlig travetur i skoven, sammen med min elskede kone. Måske hører vi spætten fra toppen af et højt træ. “Det er også stilhed for mig” En stille travetur med en man holder af er da også for mig stilhed. Vi behøver ikke at tale sammen, men bare at være til sammen med en man nyde stilheden med. Lige nu falder sneen smukt og stille. Jeg nyder det..

 2. Erik Bach

  Hvis foreningens stilhed også omfatter
  Ingen kommentar fra medlemmer, så vil jeg gerne melde mig ud.
  Jeg har været medlem i flere år:
  Foreningen har et budskab der er endnu vigtigere end fri for røg
  Jeg siger. Støj værre end røg.
  Jeg ville gerne have været med til generalforsamling.
  Det er desværre ikke muligt.
  Men der er virkelig brug for foreningens budskab.
  Udgangspunkt i at støj skal være lige så forkastelig som røg er rigtig.

  .Tilbage til indledende kommentar.
  Jeg har haft problemer med direkte kontakt til foreningen.
  Det vil jeg opfordre til, at der gøres noget ved.

  Mvh.
  Erik Bach
  eb@2bach.dk

Comments are closed.